Season 2, Episode 7: “The Aftermath: Dear TEDxAUAthens, it’s been an honor!”

It’s a wrap! Μετά από μήνες προετοιμασίας, στις 4 Μαΐου 2019, στην OTEAcademy, το 2ο TEDxAUAthens πραγματοποιήθηκε!!!

Η μέρα μας ξεκίνησε με μια αναπάντεχη αλλαγή του καιρού που προκάλεσε στιγμιαία αναστάτωση, όμως η καλή διάθεση όλων βοήθησε ώστε η μέρα να κυλήσει υπέροχα από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ στο after party μας!

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους παραβρεθήκατε στο event μας και ζήσαμε μαζί την πιο SERENDIPITY εμπειρία!

Ευχαριστούμε τους 10 ομιλητές μας και τα άτομα που στελέχωσαν τα 6 workshops, που γέμισαν την μέρα μας και μας έδειξαν την έννοια του serendipity από κάθε δυνατή σκοπιά!

Ευχαριστούμε την ομάδα των εθελοντών μας, που βοήθησαν με κάθε τρόπο!

Και φυσικά ευχαριστούμε την παρουσιάστριά μας,  Άλκηστη Ζηρώ που αμέσως έγινε μέλος της ομάδας μας!

Ελπίζουμε το event μας να ικανοποίησε κάθε απαίτηση σας και να ξεπέρασε τις προσδοκίες σας!!!

Φέτος, ήταν η πρώτη χρονιά λειτουργίας του TEDxAUAthens|The Blog και ελπίζω να πήρατε ενδιαφέρουσες πληροφορίες γύρω από το TEDx αλλά και να ακολουθήσατε την ομάδα μας στο ταξίδι προετοιμασίας του TEDxAUAthens 2019!

Η πλειοψηφία των κειμένων που είδατε φέτος εδώ είχαν την επιμέλεια μου, πάντα όμως έγραφα εκπροσωπώντας όλη την ομάδα μας. Τώρα, σε αυτό το τελευταίο episode και αποχαιρετώντας το Blog… έχω την ανάγκη να μοιραστώ κάποιες πιο προσωπικές σκέψεις!  

Το TEDxAUAthens ξεκίνησε πέρυσι από μια παρέα, τα άτομα της οποίας ήθελαν να κάνουν μια αλλαγή για το πανεπιστήμιο τους αλλά και για να μπει μια δημιουργική πινελιά στην καθημερινότητά τους. Και η παρέα αυτή όλο και μεγάλωνε, μέχρι που στο πρώτο TEDxAUAthens ως ακροάτρια, είδα μια ομάδα παιδιών που είχαν δουλέψει σκληρά και ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν τι είχαν καταφέρει… η χαρά τους, η συγκίνηση και η ευτυχία στα πρόσωπα τους με έκανε να βάλω στόχο, να συμβάλλω και εγώ σε αυτό που κάνουν και να γίνω μέρος αυτής της παρέας!

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με το TEDx φέτος είναι η καλύτερη απόφαση των φοιτητικών μου χρόνων… Και πιστεύω πως οι περισσότεροι νιώθουν έτσι! Η εμπειρία του TEDxAUAthens μου θύμισε πως είναι να έχεις κάθε μέρα κάτι να κάνεις κάτι να σκέφτεσαι, κάτι να δημιουργείς, πέραν των υποχρεώσεων της σχολής κτλ.

Είχα στο μυαλό μου ξεκινώντας τον φόβο μήπως κάποια στιγμή στερέψω από ιδέες, ότι μπορεί να πιεστώ ή ακόμη και να κουραστώ να ασχολούμαι…Τίποτα από αυτά όμως δεν συνέβη, αντίθετα έχω απολαύσει κάθε στιγμή που έχουμε ζήσει και θα το ξαναέκανα χωρίς να αλλάξω το παραμικρό! Για ακόμη μια φορά επαληθεύτηκε το “Teamwork makes Dreamwork”, γιατί όλοι μαζί αντιμετωπίσαμε κάθε νέα πρόκληση και δυσκολία με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα!

Και φυσικά τίποτα δεν θα ήταν ίδιο, αν το TEDx μας δεν απαρτιζόταν από τα άτομα που το κάνουν αυτό που είναι… Και είναι ο καθένας μοναδικός!

Και τώρα νομίζω δικαιωματικά μπορώ να πω οσκαρικά τις ευχαριστίες μου…

Αρχικά, ευχαριστώ την φανταστική ομάδα μου, του Marketing που μαζί τα περάσαμε όλα! Αγγελική Καραχάλιου, Άντζυ Αβραμοπούλου και Σοφία Σιλιβέρδη είστε οι καλύτερες partners!

Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον ΙΤ director μας Νίκο Μαραγκό, που έφτιαξε το Blog αλλά και το υπέροχο site μας και έκανε κάθε μικρή αλλαγή που του ζητούσα χωρίς να παραπονιέται (τουλάχιστον όχι πολύ…)!

Ευχαριστώ τον καταπληκτικό curator Κωνσταντίνο Ευαγγελάτο, που ήταν πάντα δίπλα μας σε όλα και έφερε εις πέρας τα καθήκοντα του και με το παραπάνω!!!

Αλλά λίιιιγο παραπάνω ευχαριστώ την director μου Αθηνά Κλήμη, που μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στην ομάδα της, την ελευθερία να εμπλουτίσω το Blog όπως επιθυμώ, και που γενικά χάρη σε αυτή έζησα όλη αυτή τη μαγική εμπειρία!!!

Φυσικά τίποτα δεν σταματάει εδώ…

Μπορεί το event μας μόλις να τελείωσε, οι διαδικασίες για το επόμενο όμως έχουν ήδη ξεκινήσει!!!

Τι πιο ωραίο από το να βλέπεις ότι κάτι για το οποίο δούλεψες έχει συνέχεια;

Σύντομα θα μάθετε τα νέα μας από τα social media…

TEDxAUAthens Season 3… coming soon…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *